Schilderen - Rob Higler/Zorgregie

Rob Higler / Zorgregie
Ga naar de inhoud

Schilderen

Schilderen
In de jaren 80 heb ik mijn eerste schilderlessen gehad in Kampen. Daarna heb ik deze hobby jarenlang verwaarloosd, maar het bleef kriebelen. In Winsum heb ik - ondanks, maar misschien wel dankzij mijn handicap - het schilderen weer opgepakt. Aanvankelijk bij Margreet Doornbos in Eenrum, later bij de School voor de Schilderkunst in Wehe den Hoorn, waar wij les kregen van Antje Sonnenschein, een bekende schilderes in de stijl van de kunstrichting De Ploeg (die dit jaar 100 jaar bestaat).

In dit deel van mijn website wil ik u graag mijn werk tonen dat ik in de afgelopen jaren heb gemaakt. Ik moest leren schilderen met mijn linkerhand omdat ik lijd aan een rechtszijdige verlamming na mijn herseninfarct. Dat heb ik vrij snel onder de knie gekregen en ik geniet van mijn hobby. Ik werk met acrylverf, meestal opgebracht met paletmessen; hierbij maak ik ook vaak gebruik van (uiteraard verlopen) giropassen en creditcards.

Een deel van mijn schilderijen is verkrijgbaar via mijn webshop, maar ook via mijn webshop bij Etsy.

Ook Gerry volgt sinds een aantal jaren de schilderlessen. Haar werk is te zien op haar website www.gerrysschilderijen.nl en zijn tevens te koop via haar webshop.

Mocht u nog nadere informatie wensen, neem dan gerust contact met mij op.
© Rob Higler/Zorgregie (2023)
Webdesign & onderhoud: DAD-ZZP
Rob Higler / Zorgregie
Sjoelplein 3
9951 DA Winsum
0595-769014 / 06-25172490
Terug naar de inhoud