Waarom deze website - Rob Higler/Zorgregie

Rob Higler / Zorgregie
Ga naar de inhoud

Waarom deze website

Over Rob
Ik heb  op 27 februari 2012 een CVA gehad en daaraan een halfzijdige verlamming en een forse spraakstoornis overgehouden.

In mijn vorige leven was ik verpleegkundige, interimmanager en adviseur in gemeenten, zorg- en welzijnsinstellingen (zie mijn c.v.). Gedurende de laatste 20 jaar van mijn werkzame leven heb ik hoofdzakelijk als zelfstandige via mijn eigen bedrijf gewerkt. In één keer is de boel in elkaar gedonderd. Maar dat gevoel van voor mezelf te willen en moeten zorgen is er nog steeds.

Ik ben nog steeds aan het revalideren, zowel met fysiotherapie, logopedie als met ondersteuning voor het verlies van congnitieve functies, met de focus op verlies van coördinatie, concentratie en korte-termijngeheugen. De meeste energie steek ik in het verbeteren van mijn spraakvermogen.


Revalideren is opnieuw leren (met vallen en opstaan) én de regie over je leven heroveren.
Hieronder de video - gefilmd op 21 juli 2023 - van mijn trainingsprogramma dat ik sinds maart 2023 volg bij Fysio2Fit in Winsum volg, waarbij ik word begeleid door een sportfysiotherapeut. Dit is de "lichte" training met een parcours van 3 ronden.
© Rob Higler/Zorgregie (2023)
Webdesign & onderhoud: DAD-ZZP
Rob Higler / Zorgregie
Sjoelplein 3
9951 DA Winsum
0595-769014 / 06-25172490
Terug naar de inhoud